Ontdek ons aanbod

BATAVUS ELEKTRISCHE FIETSEN

BATAVUS FONK

De Fonk E-go® Plus is geschikt voor ieder soort rit. Of je nou snel boodschappen moet halen of er lekker op uit trekt in het weekend; de Fonk E-go® Plus kan het allemaal. Er is op elk detail gelet, van minimalistisch design tot aan veilige led-verlichting. Deze unieke verlichting is zo ontworpen dat je goed zichtbaar bent en het niet makkelijk kapot stoot.  

Een echt stadsbeest, dat is wat je de Fonk E-go® Plus mag noemen. Helemaal in zijn element tussen de nauwe stadsstraten waar je heerlijk doorheen zoeft. Op de Fonk E-go® Plus geniet je van een heerlijke fiets met een natuurlijke ondersteuning. Met de Fonk ben je nog nooit zo snel op je bestemming aangekomen! 

Framematen: 49, 53, 57, 61
Kleuren: Blauw mat, Rood mat, Smokingzwart mat
Motor locatie: Midden
Merk display: Sire-E
Voorlicht: Batavus Aerline-verlichting met standlicht
Aantal versnellingen: 7
Gewicht in kg ca. 24.5
Achterrem soort: Rollerbrake

BATAVUS FINEZ

De Batavus Finez E-go® Power is de ultieme elektrische fiets en is van alle luxe voorzien. Zo heeft deze elektrische stadsfiets een geïntegreerde accu met een capaciteit tot wel 625Wh! Die extra lange weekendtocht is dus geen enkel probleem meer. De krachtige middenmotor geeft je de ondersteuning die je nodig hebt en met de 8 versnellingen fiets je zo zwaar als je zelf wilt. 

Aan veiligheid is ook gedacht. Zo is de nieuwe Batavus Finez E-go® Power voorzien van de nieuwe Vizi-verlichting. Deze nieuwe verlichting zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar bent in het verkeer en is voorzien van een dag- en nachtstand. De koplamp is stevig op het spatbord bevestigd zodat deze niet snel beschadigt en het achterlicht is mooi geïntegreerd in de achterdrager. Het strakke achterlicht heeft een V-Light dat een lichtstraal in de vorm van een V op de grond projecteert om zo nog beter te zichtbaar te zijn voor het overige verkeer. De verlichting werkt op de accu van de fiets en staat altijd aan. 

Verkrijgbaar in verschillende variaties:

Finez E-go Emotion vanaf € 1.999
Finez E-go Active Plus vanaf € 2.749
Finez E-go Exclusive vanaf € 2.949
Finez E-go Power vanaf € 2.999

preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

© PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search