Ontdek ons aanbod

Giant racefietsen

“Zet je sprint in met nog 200 meter te gaan. Dicht een gat, achtervolg, plaats een solo-aanval. Deze nieuwe aeromachine is gemaakt voor alle belangrijke momenten in koers. Hij biedt meer aerodynamica, betere afstelbaarheid en meer kansen om te winnen.”

Geïntegreerde aerodynamica

Makkelijkere verstelbaarheid

Race winnende efficiëntie

Zet je sprint in met nog 200 meter te gaan. Dicht een gat, achtervolg, plaats een solo-aanval. Deze nieuwe aeromachine is gemaakt voor alle belangrijke momenten in koers. Hij biedt meer aerodynamica, betere afstelbaarheid en meer kansen om te winnen.

GIANT // PROPEL ADVANCED PRO

Nu nog sneller, deze aerodynamische raket is gebouwd voor snelheid wanneer het er het meest toe doet. Het opnieuw ontworpen frame snijdt nog beter door de wind en is ook lichter dan de vorige generatie. Het resultaat? Race winnende efficiëntie die moeilijk te verslaan is.

GIANT // PROPEL ADVANCED

Maximaliseer je watts in sprints, ontsnappingen en solo-aanvallen. Deze aero wegmachine is opnieuw ontworpen om jou een voordeel te geven tegen de wind. Omdat kleine winsten leiden tot grootse overwinningen.

GIANT // TCR ADVANCED PRO DISC

In het klimmen, sturen en dalen ervaar je de ongeëvenaarde prestaties van de tcr advanced pro disc. Deze lichtgewicht carbon racer brengt het fietsen in zowel de bergen als op het vlakke naar een hoger niveau.

preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search