Ontdek ons aanbod

Scott mountainbikes

“De mountainbikes van Scott zijn de favoriete wapens van veel toprijders van over de hele wereld en ze hebben meerdere wereld- en olympische titels gewonnen.”

De ultieme sportieve fiets
Stijlvol, snel en comfortabel

Optimaal genieten
Rijplezier en design in optima forma.

De juiste verhouding
Kwaliteit, design en innovatie

Al sinds de jaren 50′ innoveert- en domineert Scott in sportmaterialen die voldoen aan de hoogste eisen. Via de wintersport en motorcross besloot het merk uiteindelijk ook hoogwaardige fietsen te gaan ontwikkelen. De geschiedenis om het beste te creëren zie je terug in de fietsen. Snel, licht en elke keer weer klaar om het beste uit jouw training te halen.

CROSS COUNTRY // SPARK SERIE

De ATB’s in de Spark serie hebben de perfecte mix van eersteklas koolstoftechniek, nooit eerder geziene niveaus van integratie en precies de juiste hoeveelheid ‘secret sauce’. Scott heeft dit platform sneller dan ooit gemaakt, zowel de heuvel op als de heuvel af. Door de geometrie te perfectioneren en input van ’s werelds beste atleten toe te passen, hebben ze de crosscountry-racefiets van alle crosscountry-racefietsen gemaakt. Elke rit is hiermee een groot feest.

CROSS COUNTRY // SCALE SERIE

Een race-geïnspireerde geometrie, gekoppeld aan een eenvoudig en scherp ontwerp, geeft de geheel nieuwe Scale lijn zijn onderscheidende karakter en agressieve uiterlijk – een fiets die trots pronkt met zijn definitieve kenmerken. Deze ATB’s zijn klaar voor bijna alles, jij ook?

TRAIL // SPARK SERIE 

Wat komt er in je op als je denkt aan de perfecte mountainbike? Voor Scott is het de geheel nieuwe Spark serie. Waarom, vraag je je af? Afgezien van het feit dat hij snel, licht en uiterst capabel is op alle soorten terrein, ziet hij er gewoon verdomd goed uit.

preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search