Ontdek ons aanbod

Scott race- & gravelbikes

“Licht, snelen klaar om de aandacht te trekken. Met de racefietsen- en gravelbikes van Scott is iedere training weer een feestje”

De ultieme sportieve fiets
Stijlvol, snel en comfortabel

Optimaal genieten
Rijplezier en design in optima forma.

De juiste verhouding
Kwaliteit, design en innovatie

Al sinds de jaren 50′ innoveert- en domineert Scott in sportmaterialen die voldoen aan de hoogste eisen. Via de wintersport en motorcross besloot het merk uiteindelijk ook hoogwaardige fietsen te gaan ontwikkelen. De geschiedenis om het beste te creëren zie je terug in de fietsen. Snel, licht en elke keer weer klaar om het beste uit jouw training te halen.

AERO // SCOTT FOIL RC (10/20/30/pro)

Aero, lichtgewicht of comfort – kies er drie. Welkom bij de volgende evolutie van aerobikes met de geheel nieuwe Foil RC. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van WorldTour-sprinters, aanvallers en vluchters, dit is de snelste racefiets die SCOTT ooit heeft geproduceerd.

ENDURANCE // ADDICT SERIE (10/15/20/25/30)

Als je geniet van lange dagen in het zadel en thuiskomt nadat de straatverlichting is aangegaan, dan zijn onze Endurance-fietsen iets voor jou. Comfortabel, efficiënt en dynamisch, deze fietsen eten kilometers als ontbijt.

GRAVEL // SCOTT ADDICT (10/15/20/tuned)

Onze Gravel-fietsen houden gewoon van een ruige rit. Rijd snel over oude houtkapwegen of bikepacking over continenten, weet dat je het juiste gereedschap voor de klus hebt. Ga op zoek naar jezelf, verdwaal.

GRAVEL // SCOTT SPEEDSTER (10/15/20/25/30/35/40/50)

Wie zegt er dat gravelbikes niet betaalbaar hoeven te zijn? De Speedster serie van SCOTT kent een unieke prijs/kwaliteitverhouding die onovertroffen genoemd mag worden.

preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search