Ontdek ons aanbod

Stromer

“Stromer gelooft dat in elke meter kwaliteit zit. Ook bij het dagelijkse woon-werkverkeer. Hiervoor ontwikkelen ze speed pedelecs met de beste eigenschappen.”

Stromer ST1

De allrounder voor het dagelijkse leven. De ST1 is de instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

Stromer ST2

De Stromer ST2. Klaar voor vooruitgang. Efficiënt, krachtig, aanpasbaar: de ST2 is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik – volledig geconnecteerd en als eerste Stromer met carbon riemaandrijving voor meer pendelplezier.

Stromer ST2 Pinion

Stromer ST2 Pinion Launch Edition. Brengt u comfortabel van A naar B. De ST2 Pinion Launch Edition met exclusieve Electric Green laklaag werd ontwikkeld om u veilig en dynamisch mee te verplaatsen. Met de 6-voudige versnelling van Pinion, de Gates Carbon Belt Drive en de individueel aanpasbare stuurpen is dit model de ideale keuze voor u als dagelijkse pendelaar.

Stromer ST3

Pendelen voor ervaren gebruikers. De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Stromer ST3 SE

Puristische efficiëntie direct uit de toekomst. De ST3 Special Edition met exclusieve Ipanema Brown lak, Pinion versnelling, riemaandrijving, optioneel volledig geïntegreerd antiblokkeringssysteem (ABS) en de krachtigste accu, is een uitzonderlijk dynamische S-pedelec en ideaal voor dagelijks gebruik. De aanpasbare zitpositie en slimme extra’s zorgen voor comfortabele, stijlvol efficiënte mobiliteit in het woon-werkverkeer.

preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search