Wahoo fietsnavigatie

ELEMENT ROAM

De ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging aan de ELEMNT collectie van Wahoo. En de upgrade is precies wat je van Wahoo mag verwachten. Zo is er een kleurenscherm toegevoegd en wordt de route herberekent als je hiervan afwijkt tijdens het navigeren. Op die manier biedt de Wahoo ELEMNT ROAM stevige concurrentie aan de nieuwe Edge 530 en 830 van Garmin.

De ROAM is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende Wahoo Companion app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren en sensoren te koppelen. Je ritgeschiedenis sla je gemakkelijk op en je trainingen worden automatisch naar je training apps gesynchroniseerd. Een levendige en kristalhelder kleurenscherm op een 2,7” scherm gemaakt van Gorilla Glass zorgen ervoor dat je je gegevens en route beter kunt zien dan ooit tijdens je rit.

roam
roam
tussencover
elemnt

ELEMNT

De Wahoo ELEMNT is een zeer complete fietscomputer van Wahoo. Het is het eerste GPS toestel waarbij alle data en routes draadloos via internet worden overgezet van en naar je device. Met andere woorden: je hoeft je GPS toestel niet meer aan de computer te verbinden! De ELEMNT kun je geheel naar eigen smaak aanpassen, door deze te customizen met je smartphone. Wil je met 3 of 10 pagina’s fietsen waar je data opstaat? Alles is mogelijk! Download de app en na de koppeling met je ELEMNT is alles eenvoudig aan te passen.

elemnt
ondercover
preload-1

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons

Onze locatie

PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Start typing and press Enter to search